kolmapäev, 19. november 2008

Lennuk väljub homme kl 17.30

A journey of a thousand miles must begin with a single step. /Lao Tzu/
Homme saabub lõpuks see päev kui me teeme esimese sammu ja astume vastu suurele seiklusele. Saabuv seiklus ei väljendu kindlasti ainult läbitud miilides vaid ka mõttemaailma avardumises ja vaimses seikluses.
Viimane aeg on juba teele asuda ka, sest oleme hetkel juba töötud, kodutud ja varatud. Lahkumispidusid on peetud juba nii palju, et kookidest ja pidusöökidest oleme kuguni täis. Pereliikmed ja sõbrad on uskumatult palju igasuguseid õpetussõnu jõudnud jagada. Õpetussõnade puhul peitub iroonia selles, et sõnu loevad peale inimesed, kes ise on üpris vähe reisinud. Lugesime kokku, et mina olen 22-s ja Marko 26-s erinevas riigis reisimas käinud. Nii mõneski riigis seejuures korduvalt. Ja meenutuseks siis, et mina olen 26- ja Marko 29-aastane. Meie elu on üsna palju reisikohvris ja lennukis juba möödunud. Seega taahan öelda armsatele sõpradele ja sugulastele, et meie pärast ei tasu muretseda, küll me hakkama saame. Meile kohutavalt meeldib reisida ja pidevalt avastada end uuest ja tundmatust situatsioonist, kultuurist ja magamiskohast. Me muutume rahutuks ja närviliseks, kui ei ole üle poole aasta kuskile reisile saanud, olgu siis tegemist kasvõi ühepäevase laevareisiga Soome :) Me ei võistle selle nimel, et võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju. Vaid hoopis selle nimel, et elu jooksul saada võimalikult palju elamusi.
Tänu suuurele reisikogemuste pagasile ei ole meil siiani tekkinud isegi reisipalavikku. Lennuki peale minek on nagu tavaline bussisõit, ainult kiiremini saab edasi.
Mis siin ikka pikalt heietada, tegelikult ootavasd kõik ju siit blogist põnevaid reisikirjeid, mida loodame teile ka alates homsest pakkuda.
Ja seda tahtsin veel öelda, et meie reisiplaanis on tekkinud juba esimene muudatus. Maakaardile ei jõua ühte kriipsu juurde teha, aga 08.dets-13.dets oleme me Tasmaanias! Eile ostsime lennupiletid ära :) Nii, et saame neli päeva Melbourne´s olla ja siis jälle lennuki peale. Tasmaania on siiski osa Austraaliast ja Melbourne on saarele kõige lähem koht. Hiljem me sinna lõunasse ilmselt enam ei satu. Põnevust kui palju, eks? :)

Kommentaare ei ole: